Alanboğaz Şehit Hüseyin Bulut Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0324) 762 81 20

WEB - https://alanbogazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖSEÇOBANLI MAH. İLKÖĞRETİM SK. ŞEHID HÜSEYIN BULUT ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 GÜLNAR / MERSİN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kasabamızdan Gülnar´a haftanın her günü (Pazar günleri hariç) saat 07.00´de, Gülnar´dan kasabamıza saat 14.30´da araç vardır. Yolculuk süresi 45 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Mersin il merkezine 175 km, Gülnar ilçe merkezine ise 33 km uzaklıktadır.